Ontmoet ons team op Capacity Europe in Londen


Capacity Europe is het grootste evenement van het continent voor wereldwijde netwerkleveranciers en infrastructuurbeheerders, met meer dan 3.000 deelnemers afkomstig van 1.000 bedrijven. Het volledige landschap van connectiviteit komt samen, inclusief netwerkoperators, datacenters, cloudproviders, satellietoperators, hyperscalers, contentproviders en meer, om nieuwe deals te onderhandelen, partnerschappen te versterken en nieuwe connecties te maken.

In een landschap dat steeds meer met elkaar verbonden is, ligt de kern van een succesvolle digitale transformatie in robuuste, veilige en efficiënte netwerkconnectiviteit. Nu bedrijven de overgang maken naar complexe multi-cloudomgevingen en datagedreven modellen, gaat het niet zozeer om óf men zich moet aanpassen, maar eerder hoe men zich effectief kan aanpassen. Het antwoord komt vaak neer op de keuze van uw connectiviteitspartner. Met deze visie zijn we dan ook enthousiast om onze deelname aan Capacity Europe 2023 aan te kondigen, de grootste bijeenkomst van het continent voor wereldwijde connectiviteitsversnellers en infrastructuuroperators.

Capacity Europe is een gewaardeerd platform voor de connectiviteitssector en fungeert als de spil voor meer dan 3.000 deelnemers uit 1.000 bedrijven. De conferentie trekt een gevarieerd publiek aan, waaronder netwerkoperators, datacenters, cloudproviders, satellietoperators, hyperscalers, contentproviders en meer. Onder leiding van C-level executives komen op de conferentie nieuwe ideeën tot leven, worden partnerschappen verstevigd en wordt de weg geëffend voor de volgende generatie Europese netwerken. Kijk voor meer informatie over het evenement op Capacity Europe 2023.

Als specialist in glasvezelnetwerken staat AFIBER altijd aan de frontlinie bij het leveren van ongeëvenaarde netwerkoplossingen op maat voor grote zakelijke klanten en IT-serviceproviders. Onze sterkte ligt in het benutten van technologie en connectiviteitsefficiëntie om high-performance datatransport te faciliteren over diverse domeinen, zij het organisaties, datacenters of klantlocaties. Onze focus ligt op hoge kwaliteit en toekomstbestendige oplossingen, waardoor we zeer geïnteresseerd zijn in de kernthema’s die tijdens deze conferentie worden besproken.

  1. Technologische Innovatie: Het samenbrengen van connectiviteit en cloudtechnologie is een perfecte match met onze diensten.
  2. Talentontwikkeling: Het aantrekken en behouden van talent is essentieel voor onze groeistrategie en het leveren van uitzonderlijke diensten aan onze klanten.
  3. Samenwerking en Partnerschappen: Onze klanten profiteren het meest wanneer we efficiënt kunnen samenwerken met andere serviceproviders en technologiepartners.

 

Capacity 2023

Ontmoet ons op Capacity Europe van 17-19 oktober in Londen en ervaar zelf hoe het uitgebreide dienstenaanbod van AFIBER uw netwerkprestaties naar ongekende hoogten kan tillen. We kijken uit naar vruchtbare discussies en potentiële samenwerkingen om een routekaart uit te stippelen voor een digitaal onderling verbonden toekomst. Om een afspraak te plannen met ons eam op Capacity Europe, neem contact op met Dennis de Vries of bel 020 225 0025.

Over Afiber
Afiber is een onafhankelijke aanbieder van glasvezelconnectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met het leveren en beheren van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Afiber biedt zakelijke klanten glasvezeldekking in een groot deel van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een onafhankelijke keuze maken voor de juiste connectiviteit voor uw bedrijfsnetwerk op maat.