Internet

AFIBER biedt hoogwaardige toegang tot internet service providers voor organisaties die hoge eisen aan beschikbaarheid en capaciteit stellen. Internettoegang over glasvezel op hoofdkantoor, vestigingen of datacenters van 100Mbps tot 10Gbps. Met een gegarandeerde snelheid zonder overboeking en indien gewenst met eigen IPv4 en IPv6 adressen en BGP-beheer voor koppeling met uw bedrijfsnetwerk.

Centraal staan de eisen en wensen voor de benodigde beschikbaarheid, redundantie en schaalbaarheid. Zo zijn koppelingen mogelijk met gescheiden glasvezelpaden en BGP-koppelingen met gescheiden ISP’s om de hoogst mogelijke beschikbaarheid te realiseren. Maar ook internettoegang over een enkelvoudig pad met een gegarandeerde snelheid zonder overboeking behoort tot de mogelijkheden.

Controleer hieronder onze dekking voor kantoorlocaties en datacenters of neem contact op voor meer informatie.
contact-afiber
AFIBER heeft ervoor gezorgd dat ons internet, communicatie en webapplicaties een uitstekende beschikbaarheid en performance hebben.
Martijn Fonkert
Managing Director - NewPower Nederland

Locatie en postcode check

Zoek hieronder uw adres voor glasvezel connectiviteit naar kantoor, cloud en data centers.

Wat zijn de voordelen van een internetverbinding via AFIBER?

AFIBER biedt de mogelijkheid tot het verkrijgen van eigen IP-adressen of AS-nummers inclusief BGP-beheer en routing security

AFIBER is gespecialiseerd in het ontwerpen en opleveren van verbindingen met lage latency en hoge bandbreedte. AFIBER doet daarnaast aan actieve monitoring van het aantal netwerken dat het internetverkeer moet passeren en indien nodig zal het verkeer een andere route lopen.

AFIBER biedt een minimale beschikbaarheid van 99,5%. Indien gewenst is het mogelijk om via een maatwerkoplossing een nog hogere beschikbaarheid te realiseren.

AFIBER biedt standaard snelheden van 100Mbps tot 10Gbps. Op aanvraag zijn hogere snelheden mogelijk.

AFIBER zal u na het tekenen van de overeenkomst op de hoogte houden van alle stappen in het implementatietraject. De afgegeven leverdatum staat vermeld in de SLA.

AFIBER is een voorstander van heldere communicatie zonder misverstanden, zowel in de offertefase als bij de oplevering kunt u van ons duidelijke communicatie verwachten. Dat geldt ook na ingebruikname van de verbinding.

Contact

Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Onze netwerkdiensten

AFIBER levert betrouwbare connectiviteit met hoge capaciteit voor bedrijfskritische toepassingen.