Cloud Connect

Steeds meer organisaties maken gebruik van clouddiensten. Een rechtstreekse en betrouwbare verbinding naar de clouddienst naar keuze is dan een vereiste. Een dedicated Cloud Connect verbinding is volledig van het reguliere internet afgescheiden en dat betekent geen hinder van ander dataverkeer over deze verbinding.

AFIBER kan voor Cloud Connect garanties bieden in relatie tot beschikbaarheid, latency en bandbreedtes. Verbindingen met alle bekende cloudaanbieders zijn mogelijk.

juniper
"AFIBER zorgt ervoor dat onze cloudapplicaties maximale bereikbaarheid en prestaties halen."
Martijn Fonkert
Managing Director EMEA - NewPower

Locatie en postcode check

Zoek hieronder uw adres voor glasvezel connectiviteit naar kantoor, cloud en data centers.

Wat zijn de voordelen van een Cloud Connect van AFIBER?

AFIBER biedt verschillende gegarandeerde bandbreedtes. Upgraden naar een hogere bandbreedte is altijd mogelijk.

AFIBER biedt rechtstreekse verbindingen naar alle bekende cloudaanbieders zoals Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, Microsoft Azure en Alibaba Cloud.
AFIBER biedt verschillende protocollen voor de verbinding met de clouddienst naar keuze.
AFIBER doet aan actieve monitoring van het aantal netwerken dat het internetverkeer moet passeren en indien nodig zal het verkeer een andere route lopen.
AFIBER biedt een minimale beschikbaarheid van 99,5%. Indien gewenst is het mogelijk om via een maatwerkoplossing een nog hogere beschikbaarheid te realiseren.

AFIBER biedt standaard snelheden tot 10 Gbit/s. Op aanvraag zijn hogere snelheden ook mogelijk.

AFBIFER zal u na het tekenen van de overeenkomst op de hoogte houden van alle stappen in het implementatietraject. De afgegeven leverdatum staat vermeld in de SLA.

AFIBER is een voorstander van heldere communicatie zonder misverstanden, zowel in de offertefase als bij de oplevering kunt u van ons duidelijke communicatie verwachten. Dat geldt ook na ingebruikname van de verbinding.

Contact

Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Onze netwerkdiensten

AFIBER levert betrouwbare connectiviteit met hoge capaciteit voor bedrijfskritische toepassingen.