Ethernet

Voor veeleisende zakelijke klanten biedt AFIBER hoogwaardige ethernetdiensten (E-line/Ethernet Private Line/EPL) om connectiviteit tussen hoofdkantoor, vestigingen en datacenters tot stand te brengen. De standaard bitrate voor ethernet is 1-100Gbps.

Ethernet is een laag 2 point-to-point service die wordt geleverd via zowel glasvezel als apparatuur die is toegewijd aan een enkele klant – dit biedt maximale beveiliging. Bovendien kunnen klanten het glasvezelpad kiezen waarover hun private ethernetnetwerk wordt geleid, wat voor maximale flexibiliteit zorgt.

Wij bieden ethernetdiensten in geheel Nederland. Ons eigen glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste regionale en landelijke glasvezelnetwerken om uw locaties aan te koppelen. Ook kunnen internationale ethernetverbindingen aangesloten worden.

Neem contact op voor meer informatie.

AFIBER is onze partner voor hoge capaciteit optische verbindingen tussen verschillende locaties.
Jeroen Wisse
Comsave - Carrier Relations Manager

Locatie en postcode check

Zoek hieronder uw adres voor glasvezel connectiviteit naar kantoor, cloud en data centers.

Wat zijn de voordelen van een ethernetverbinding via AFIBER?

AFIBER biedt standaard snelheden van 1-100 Gbps. Op aanvraag zijn hogere snelheden ook mogelijk.

AFIBER beheert op vakkundige wijze het eigen netwerk en dat betekent in de praktijk een lage latency. Ideaal voor organisaties die werken met bedrijfskritische applicaties die een lage latency nodig hebben.

AFIBER biedt een minimale beschikbaarheid van minimaal 99,5%. In het geval van meer stringente eisen ontwerpt AFIBER graag een maatwerkoplossing met een hogere beschikbaarheid.
AFIBER kan door de gescheiden netwerkmonitoring (ethernet versus glasvezel) storingen snel opsporen en oplossen.

AFIBER biedt 1:1 non-overbooked verbindingen met een variablele MTU, inclusief Jumbo-frames en ondersteuning van Q-in-Q.

AFBIFER zal u na het tekenen van de overeenkomst op de hoogte houden van alle stappen in het implementatietraject. De afgegeven leverdatum staat vermeld in de SLA.

AFIBER is een voorstander van heldere communicatie zonder misverstanden, zowel in de offertefase als bij de oplevering kunt u van ons duidelijke communicatie verwachten. Dat geldt ook na ingebruikname van de verbinding.

Contact

Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Onze netwerkdiensten

AFIBER levert betrouwbare connectiviteit met hoge capaciteit voor bedrijfskritische toepassingen.