Dark Fiber

Dark Fiber verbindingen zijn geschikt voor het koppelen van ICT-infrastructuren. Voordelen zijn de lage demping en lage latency. Bij Dark Fiber zorgt u zelf voor de belichting van de glasvezel.

AFIBER levert managed Dark Fiber voor het verbinden van kantoorlocaties, vestigingen, datacenters en internetknooppunten.

Wij bieden Dark Fiber in geheel Nederland. Ons eigen glasvezelnetwerk verbindt de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Dit maakt het mogelijk om verschillende routes efficiënter te bundelen met optionele  redundante paden.

Neem contact op voor meer informatie.

DSCF2665 Edit 1
"Wij helpen u graag om de beste dark fiber routes en verbindingen in gebruik te nemen en ontzorgen u daarbij in elk onderdeel van de samenwerking."
Olivier ten Wolde
AFIBER

Locatie en postcode check

Zoek hieronder uw adres voor glasvezel connectiviteit naar kantoor, cloud en data centers.

Wat zijn de voordelen van Dark Fiber verbindingen van AFIBER?

Met een Dark Fiber verbinding zijn verbindingen met een onbeperkte bandbreedte mogelijk.

Met een Dark Fiber verbinding kunt u meerdere protocollen gebruiken voor de datatransmissie.

AFIBER zal u na het tekenen van de overeenkomst op de hoogte houden van alle stappen in het implementatietraject. De afgegeven leverdatum staat vermeld in de SLA.

AFIBER is een voorstander van heldere communicatie zonder misverstanden, zowel in de offertefase als bij de oplevering kunt u van ons duidelijke communicatie verwachten. Dat geldt ook na ingebruikname van de verbinding.

Contact

Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Onze netwerkdiensten

AFIBER levert betrouwbare connectiviteit met hoge capaciteit voor bedrijfskritische toepassingen.