Bedrijfsnetwerken

Voor een robuuste internetverbinding, het koppelen van meerdere vestigingen op Dark Fiber of een directe verbinding met een datacenter of cloudaanbieder: AFIBER is uw partner voor het leveren en beheren van bedrijfsnetwerken die voldoen aan de hoogste eisen.

Onze experts staan klaar om uw organisatie te ondersteunen in het verbeteren van connectiviteit voor uw vitale locaties, applicaties en infrastructuur.

Ook ondersteunen we organisaties in het mogelijk maken van SD-WAN met onze Network as a Service oplossingen.

Graag maken we kennis en bekijken we de mogelijkheden om uw netwerk te optimaliseren, neem contact op voor een persoonlijke introductie.

Tjarko Transparant
Effectieve netwerken bouw je met de klant in een gezamenlijk team.
Tjarko de Vrieze
Chief Technology Officer - AFIBER

Locatie en postcode check

Zoek hieronder uw adres voor glasvezel connectiviteit naar kantoor, cloud en data centers.

Waarom is AFIBER uw ideale connectiviteitspartner?

Bij AFIBER werken uitsluitend hoogopgeleide medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van connectiviteit en netwerkoplossingen voor bedrijven. Stuk voor stuk zijn het mensen met veel praktijkervaring die de afgelopen jaren hun sporen hebben verdiend bij de bekende telecom- en internetproviders.

AFIBER is veel meer dan een leverancier van glasvezelverbindingen. Door kennis en ervaring op het gebied van ontwerpen, bouwen en beheren is AFIBER in staat om de beste verbindingen met een hoge betrouwbaarheid te bieden.

AFIBER biedt klanten een dekking in geheel Nederland. Ons eigen glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse landelijke glasvezelnetwerken. Daarmee zijn wij in staat om hoogwaardige verbindingen te leveren over meerdere carriers. Vanuit diverse locaties kunnen ook internationale verbindingen worden gekoppelt. Naast de landelijke dekking levert AFIBER op verzoek ook verbindingen binnen en buiten Europa.

Bij AFIBER krijgt u een eigen klantteam die u ondersteunt bij uitdagingen op het gebied van connectiviteit en netwerken. Als u belt met een vraag of probleem, krijgt u een deskundige medewerker aan de telefoon.

Na het plaatsen van een bestelling zal AFIBER u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De implementatiespecialisten bespreken de looptijden en mogelijke vertragingen die kunnen ontstaan. Zo bent u altijd op de hoogte. Wel zo duidelijk en fijn voor uw planning en verwachting.

AFIBER beschikt over een eigen glasvezel transportnetwerk dat op de grootste interconnectiepunten koppelingen met andere netwerken tot stand kan brengen. Via deze koppelingen kan AFIBER in alle regio’s in Nederland en een groot aantal data centers en locaties binnen en buiten Nederland een betrouwbare verbinding leveren. Directe optische verbindingen naar ICT-, netwerkdienstverleners, en cloud-aanbieders zijn daarmee ook eenvoudig te realiseren.

AFIBER is transparant over de techniek achter de oplossingen, zoals routes, knooppunten en apparatuur. We houden u op de hoogte van alle fases in het opleveringsproces.

AFIBER opereert zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van een grotere internationale organisatie. Dat zorgt ervoor dat klanten een onafhankelijk en objectief advies krijgen. Dit garandeert een netwerkdesign dat geheel voldoet aan uw bedrijfseisen.

AFIBER monitort en beheert uw verbindingen 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij hebben volledige controle over de verbindingen door toegang tot alle netwerkonderdelen van zowel ons eigen netwerk als partnernetwerken om de beste SLA te garanderen.

AFIBER biedt een Service Level Agreement (SLA) die aan de hoogste eisen voldoet. De reden dat veel gerenommeerde organisaties voor AFIBER als connectiviteitspartner kiezen.

AFIBER opereert volledig onafhankelijk en is niet gebonden aan een specifieke cloudaanbieder, provider of ICT-dienstverlener. AFIBER stelt u in staat om netwerk en dienstverlening te scheiden zodat u de beste verbinding heeft met vrijheid en flexibiliteit van ICT dienstverleners te kiezen.

"Talpa Network heeft AFIBER gevraagd om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen tussen verschillende locaties om de nieuwste broadcast, streaming en media-technologie toe te kunnen passen. Samen met het Talpa technische team, SmartBoys-consultancy en Switch Datacenters heeft AFIBER een hoogwaardig redundant netwerk geleverd tussen verschillende locaties."
Broadcast & IT Manager
Talpa Network

Meer weten?

Onze experts staan klaar om te bespreken welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Onze netwerkdiensten

AFIBER levert betrouwbare connectiviteit met hoge capaciteit voor bedrijfskritische toepassingen.