Dark fiber voor ICT-partners met grootzakelijke klanten

In en rondom de Randstad, te midden van de bloeiende handelscentra en digitale vernieuwing, ligt een krachtige bron voor connectiviteit – dark fiber, verbonden met aan de belangrijkste kantoorgebouwen en datacenters. Bij Afiber leggen we niet alleen vezels, we hebben ook specifieke mogelijkheden en voorwaarden voor onze ICT-partners.

De netwerkinfrastructuur van vandaag gaat verder dan alleen connectiviteit. Voor Netwerkserviceproviders (NSP’s) en Managed Service Providers (MSP’s) is het niet alleen noodzakelijk om verbindingen te leggen, maar om robuuste, schaalbare en naadloze netwerken te creëren die bedrijven vooruit helpen. Afiber loopt voorop met het aanbieden van superieure dark fiber-oplossingen die de ruggengraat vormen van de infrastructuur van onze ICT- en cloudpartners.

De unieke waarde van onze werkwijze zit in onze diepgaande industrie kennis en onze toewijding aan maatwerk. Onze oplossingen zijn zeker niet altijd standaard; ze zijn met precisie ontworpen en geleverd om te voldoen aan de specifieke vereisten van uw eigen netwerk of die van de kritische operaties van de klant en eindgebruiker. Onze expertise ligt niet alleen in het bieden van connectiviteit, maar in het begrijpen van de complexiteit van netwerkrelaties, om te zorgen dat de oplossingen die we implementeren net zo dynamisch en complex zijn als de behoeften die ze dienen.

Onze USP’s voor ICT-dienstverleners, MSP’s en NSP’s

  1. Grondige bedrijfskennis: Wij begrijpen de complexiteit en de nuances van netwerken.
  2. Service op Maat: Of het nu gaat om eigen netwerkbehoeften of een klantgerichte oplossing, onze diensten zijn gebaseerd op een gestroomlijnd ontwerp, oplevering en onderhoud.
  3. Klantgerichte Implementatie: Wij implementeren bedrijfskritische netwerken die naadloos integreren met bestaande en toekomstige infrastructuur.

 

intermax 02

Ontworpen voor veeleisende toepassingen

Onze diensten kenmerken zich door personalisatie. We erkennen dat geen twee organisaties of netwerkbehoeften gelijk zijn, en onze aanbiedingen zijn ontworpen om zich af te stemmen op de unieke contouren van de eisen van elke partner. Deze op maat gemaakte aanpak garandeert oplossingen die niet alleen prestatiegericht zijn maar ook naadloos zijn geïntegreerd met zowel bestaande als toekomstige infrastructurele elementen.

Onze dark fiber-netwerken worden ontworpen op basis van efficiënte routes, strenge beveiliging en ingebouwde redundantie, alles in lijn met vooraf vastgestelde specificaties. Wij bieden duidelijke, voorspelbare tijdslijnen en kosten, zodat onze partners hun projecten met vertrouwen kunnen plannen en uitvoeren. Openheid is geen optie; het is onze belofte aan u. Geen verborgen kosten, geen last-minute verrassingen – alleen hoogwaardige, betrouwbare service level agreements (SLA’s) waarop u kunt vertrouwen.

Dankzij onze uitstekende relaties met gemeenten en aannemers faciliteren we het verkrijgen van de juiste bouwvergunningen voor vezelnetwerken met gemak. We nemen de last van onze partners in het beheren van alle netwerkaspecten in ontwerp, levering en onderhoud, ondersteund door onze deskundige ondersteuning.

We zijn niet alleen eigenaar van ons glasvezelvezelnetwerk; we hebben ook uitstekende relaties met Verizon, Colt en andere toonaangevende vezelpartners. Dit stelt ons in staat de beste netwerken te combineren voor onze projecten en klanten, wat resulteert in een infrastructuur die echt is afgestemd op de behoeften van de moderne digitale onderneming, op basis van onze verbindingen met meer dan 50 datacenters direct bereikbaar vanuit alle belangrijkste kantoorlocaties in de Randstad op basis van dark fiber.

Regii CF4

Samenwerken aan groei en innovatie

Wij zijn meer dan alleen een dienstverlener; wij zijn partners in innovatie. Afiber zoekt de samenwerking met vooruitstrevende organisaties om te bespreken hoe onze dark fiber-diensten niet alleen klantprojecten kunnen ondersteunen, maar ook backbone-infrastructuren kunnen versterken. Wij zijn toegewijd om onze partners naar de toekomst van connectiviteit te leiden, hen in staat te stellen onze netwerken te gebruiken om nieuwe kansen voor groei en vooruitgang te ontgrendelen.

Onze voordelen:

  • Oplossingen op Maat: Ontworpen om aan specifieke organisatie- en netwerk-eisen te voldoen.
  • Hoge Prestaties: Lage latency, hoge veiligheid, en redundantie volgens vooraf gedefinieerde specificaties.
  • Tijdig en Voorspelbaar: Wij zijn transparant en eerlijk over leveringstijden en kosten.
  • Open en Transparant: Standaard bij ons, geen verborgen kosten en hoogwaardige SLA.

 

Klaar om te ontdekken welk voordeel de dark fiber-oplossingen van Afiber uw bedrijf kunnen bieden? Onze specifieke inkoopvoorwaarden voor partners die grote ondernemingen bedienen, zijn ontworpen om u een voorsprong te geven in een concurrerende markt.

Voor meer informatie over hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw klantprojecten en backbone infrastructuur, neem contact op met Dennis de Vries op dennis.de.vries@afiber.net.

Over Afiber
Afiber is een onafhankelijke aanbieder van glasvezelconnectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met het leveren en beheren van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Afiber biedt zakelijke klanten glasvezeldekking in een groot deel van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een onafhankelijke keuze maken voor de juiste connectiviteit voor uw bedrijfsnetwerk op maat.