Volg AFIBER op Capacity Europe en ontmoet ons team in Londen

Capacity Europe 2024 belooft het belangrijkste evenement van het continent te worden voor wereldwijde connectiviteit en digitale infrastructuuroperators. Dit jaar vindt het evenement plaats van 15 tot 17 oktober in het InterContinental London – The O2. Er worden meer dan 3.000 deelnemers verwacht van meer dan 1.000 bedrijven. De conferentie brengt een divers publiek samen, waaronder netwerkoperators, datacenters, cloudproviders, satellietoperators, hyperscalers en contentproviders​.

De editie van 2024 belooft weer een mooie editie met een sterke focus op netwerken, samenwerking en baanbrekende discussies. Het programma van dit jaar omvat verschillende belangrijke thema’s zoals netwerktransformatie, AI en netwerkautomatisering, en opkomende trends in subsea en satellietcommunicatie​. Naast de inspirerende paneldiscussies en keynote presentaties, zal Capacity Europe 2024 ook de prestigieuze Global Connectivity Awards hosten, waarin excellentie en innovatie binnen de sector gevierd worden. Kijk voor meer informatie over het event op Capacity Europe 2024.

AFIBER is verheugd om deelname aan Capacity Europe 2024 aan te kondigen. Als specialisten in hoogwaardige glasvezelnetwerken voor Dark Fiber, xWD, IP-transport en Direct Internet Access kijken we uit om dit evenement te benutten om nieuwe partnerschappen te maken, onze service-aanbiedingen te verbeteren en innovatieve oplossingen te verkennen die digitale transformatie stimuleren. Onze focus op robuuste, veilige en efficiënte netwerkconnectiviteit sluit perfect aan bij de kern thema’s van de conferentie.

Thema’s rondom het evenement

  1. Technologische Innovatie: De integratie van connectiviteit en cloudtechnologie staat centraal in ons dienstenportfolio, waardoor we geavanceerde oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij de moderne zakelijke behoeften.
  2. Talentontwikkeling: Het aantrekken en behouden van toptalent is cruciaal voor het leveren van uitzonderlijke diensten en om voorop te blijven lopen in een concurrerende markt.
  3. Netwerkinfrastructuur voor realtime bedrijfsprocessen en AI-gedreven datacenterlocaties: Deze infrastructuur ondersteunt kritische bedrijfsprocessen voor klanten die voorop lopen in de digitale transformatie. AFIBER richt zich op het leveren van oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van moderne, datagedreven bedrijven en zorgt voor een infrastructuur die flexibel, betrouwbaar en toekomstbestendig is.

 

 

Samenvatting van onze oplossingen

Dark Fiber: Dark Fiber biedt de basislaag van connectiviteit voor uw optische netwerkapparatuur tussen twee of meer klantlocaties en datacenters op basis van enkelvoudige of redundante diversiteit. Deze service is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan volledige controle over hun netwerk infrastructuur en de hoogste niveaus van beveiliging en betrouwbaarheid vereisen. Dark Fiber biedt ongeëvenaarde capaciteit en flexibiliteit, aangezien de glasvezelkabels door de klant zelf kunnen worden beheerd en geoptimaliseerd.

xWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing): xWDM-technologieën, zoals DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing), maken het mogelijk om meerdere data-overdrachtssignalen te verzenden over een enkele glasvezelkabel door verschillende golflengten (of kleuren) van laserlicht te gebruiken. Dit verhoogt de capaciteit van bestaande glasvezelnetwerken aanzienlijk zonder de noodzaak van nieuwe infrastructuur. xWDM is een kosteneffectieve oplossing voor het beheren van de groeiende vraag naar bandbreedte.

IP-transport: IP-transport is de ruggengraat van moderne netwerken, waarbij data over het internetprotocol (IP) wordt verzonden. Deze service biedt betrouwbare en efficiënte data-overdracht over grote afstanden en ondersteunt een breed scala aan toepassingen, van eenvoudige gegevensoverdracht tot complexe, latency-gevoelige diensten zoals video en spraak. Het is essentieel voor bedrijven die afhankelijk zijn van stabiele en snelle internetverbindingen voor hun dagelijkse operaties.

Direct Internet Access (DIA): Direct Internet Access biedt bedrijven een hoogwaardige, directe verbinding met het internet. In tegenstelling tot traditionele breedbandverbindingen biedt DIA gegarandeerde bandbreedte, lagere latency en hogere betrouwbaarheid. Deze service is ideaal voor organisaties die behoefte hebben aan consistente en hoge prestaties voor hun internetverkeer, zoals bij het gebruik van cloudservices, VoIP, videoconferenties en andere bedrijfskritische toepassingen.

Ontmoet ons op Capacity Europe 2024 om te ontdekken hoe het uitgebreide dienstenaanbod van AFIBER uw netwerkprestaties en organisatieprocessen verbetert. We kijken uit naar vruchtbare discussies en potentiële samenwerkingen om een routekaart uit te stippelen voor een digitaal onderling verbonden toekomst. Voor meer informatie over het evenement en het maken van een afpsraak op locatie, neem contact op met Olivier ten Wolde via contact@afiber.net​ of bel 020 225 0025.

Over Afiber
Afiber is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Afiber biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.