Tjarko de Vrieze volgt Remco Kaphorst op als CTO

Met ingang van 1 januari 2024 heeft Remco Kaphorst afscheid genomen van zijn rol als Chief Technology Officer en draagt hij deze over aan Tjarko de Vrieze. We grijpen dit moment aan om terug te blikken op zijn bijdragen als vooruit te kijken naar de toekomst onder de technische leiding van onze nieuwe CTO.

Remco’s periode bij AFIBER kenmerkte zich door innovatie, groei en technologische vooruitgang. Hij heeft vanaf de start een bepalende rol gespeeld in de ontwikkeling van onze netwerkoplossingen en diensten. Zijn visionaire leiderschap heeft niet alleen een blijvende impact gehad op onze organisatie maar ook op de infrastructuur en systemen. Zijn vermogen om technische uitdagingen om te zetten in praktische oplossingen heeft geholpen om onze positie in de markt op te bouwen.

Met het vertrek van Remco is het ons genoegen Tjarko de Vrieze te verwelkomen als onze nieuwe CTO. Tjarko’s indrukwekkende achtergrond in technologie en zijn inzichten zijn een aanwinst voor AFIBER’s toekomstplannen.

AFIBER ODF  AFIBER Media  Nikhef Housing Small e1686821343150

Terwijl Remco nieuwe uitdagingen aangaat, willen we hem bedanken voor zijn ongeëvenaarde inzet en bijdrage aan AFIBER. Zijn nalatenschap van innovatie en leiderschap zal voortleven in elk aspect van ons bedrijf.

Jochem de Gruyter, CEO AFIBER
“Remco’s toewijding en innovatieve inzichten hebben AFIBER gevormd tot wat het nu is. Zijn rol in het ontwikkelen van onze technologie en het aangaan van uitdagingen was onmisbaar, zijn vertrek markeert het einde van een tijdperk en we zijn hem dankbaar voor alles wat hij heeft bereikt.”
Met betrekking tot de aanstelling van Tjarko als nieuwe CTO, zegt De Gruyter: “Tjarko brengt een schat aan ervaring en een frisse dynamiek naar ons team. Hij is de afgelopen periode door Remco goed ingewerkt in het team en werkzaamheden en zijn aanpak en visie zijn precies wat we nodig hebben in deze volgende fase. Ik heb er volledig vertrouwen in dat Tjarko ons technisch team naar nieuwe successen zal leiden.”

Tjarko’s toetreding tot het team markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor AFIBER, waarbij innovatie en klantgerichte oplossingen centraal blijven staan. We zijn ervan overtuigd dat zijn visie en leiderschap ons zullen helpen om onze ambities te realiseren en onze positie als marktleider verder te versterken.

Over Afiber
Afiber is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Afiber biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.