NDIX start samenwerking met AFIBER

NDIX, de toonaangevende Nederlands-Duitse netwerkdienstleverancier, heeft de krachten gebundeld met Afiber in een samenwerking die gericht is op het maximaliseren van netwerkdekking en dienstverlening. Deze samenwerking stelt beide bedrijven in staat om de voordelen van elkaars transportnetwerken te benutten, wat resulteert in een aanzienlijke uitbreiding van hun gezamenlijke netwerkdekking. De samenwerking is gestart met oplevering van de eerste verbindingen aan NDIX in de regio Amsterdam.

NDIX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbaar netwerk om hun gebruikers, datacenterinfrastructuur, en IT- en netwerkdienstenleveranciers te verbinden. De aanbieders van deze IT-diensten omvatten een breed scala aan bedrijven, waaronder clouddiensten, internettoegang, telefoniediensten, betaaldiensten en internationale netwerkdiensten.

“Bij NDIX zijn we toegewijd aan het leveren van snelle, veilige en betrouwbare connectiviteit via glasvezel aan onze zakelijke klanten,” zei Peter Lenten, Commercieel Directeur bij NDIX. “In het huidige digitale tijdperk is het essentieel dat bedrijven en hun bedrijfsinformatie altijd toegankelijk zijn, en wij bij NDIX streven ernaar om die garantie te bieden.”

Deze samenwerking zal NDIX in staat stellen om haar netwerkdekking uit te breiden naar datacenters en industrieterreinen in de Randstad. Hierdoor kan NDIX haar dienstverlening verder verbeteren door meer klanten en dienstenaanbieders te bereiken en aan te sluiten. Afiber profiteert ook van deze samenwerking door haar transportnetwerk uit te breiden naar datacenters in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland, waardoor het bedrijf haar klanten nog betere connectiviteit tussen datacenters kan bieden.

Afiber’s netwerk is verbonden met belangrijke datacenters en diverse regionale en nationale glasvezelnetwerken. Deze uitgebreide dekking maakt het voor Afiber mogelijk om voor de bedrijfsnetwerken van hun klanten onafhankelijke keuzes te maken op het gebied van connectiviteit.

“Wat NDIX onderscheidt, is de uitgebreide lijst van dienstenaanbieders die zijn verbonden met het NDIX-netwerk. Voor zakelijke klanten van NDIX betekent dit dat het maken van een verbinding met aangesloten dienstenaanbieders eenvoudig, veilig en met gegarandeerde prestaties verloopt,” zei Dennis de Vries, VP Strategic Alliances bij Afiber. “Het is niet meer aantrekkelijk om gebruik te maken van het relatief onveilige internet met variërende prestaties om bijvoorbeeld cloudtoepassingen te bereiken. We kijken ernaar uit om deze samenwerking met het NDIX-team verder te ontwikkelen.”

Deze samenwerking tussen NDIX en Afiber belooft een verbeterde dekking en verbeterde netwerkdiensten voor klanten, terwijl beide bedrijven hun sterke positie in de netwerkdienstenmarkt verstevigen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen die NDIX en Afiber leveren voor organisaties? Neem contact op met dennis.de.vries@afiber.net of bel 020-225 0025.

Over Afiber
Afiber is een onafhankelijke aanbieder van glasvezelconnectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met het leveren en beheren van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Afiber biedt zakelijke klanten glasvezeldekking in een groot deel van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een onafhankelijke keuze maken voor de juiste connectiviteit voor uw bedrijfsnetwerk op maat.