Portland kiest AFIBER voor Direct Internet Access op hoofdkantoor

Portland Europe, al meer dan 25 jaar een vertrouwde adviseur voor Managed IT Service Providers (MSP’s) heeft gekozen voor AFIBER om Directe Internettoegang te leveren op hun hoofdkantoor in Heemstede. De glasvezelinfrastructuur van AFIBER zal Portland voorzien van verbeterde connectiviteit, wat zorgt voor optimale prestaties, beveiliging en schaalbaarheid voor hun kritieke toepassingen.

De directe internet service werd geleverd met beheerde apparatuur die rechtstreeks is aangesloten op het netwerk van AFIBER bij het Iron Mountain Datacenter in Haarlem. Vanaf deze node zorgt redundante connectiviteit naar het internet voor een betrouwbare en responsieve service. De service omvat ook een 4G/5G mobiele back-upverbindingen voor extra bescherming tegen vezelbreuk in het laatste deel van het traject.

De netwerkoplossingen van AFIBER voldoen aan de hoge normen van prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid die moderne bedrijven vereisen. Door samen te werken met AFIBER kan Portland hoogwaardige datatransport integreren en beheren over hun netwerk, wat zorgt voor een toekomstbestendige infrastructuur gericht op continuïteit en groei. De oplossingen van AFIBER bieden lage latency en hoge beschikbaarheid, essentieel voor de ondersteuning van het hoofdkantoor van Portland. Kijk voor meer informatie op portland.eu

Met de robuuste connectiviteit van AFIBER kan Portland hun operationele efficiëntie verbeteren, de groei van hun klanten ondersteunen en hun positie als leider in de MSP-industrie behouden.

“Samenwerken met AFIBER is een belangrijke stap in het versterken van onze toewijding om een uitstekende ervaring te bieden voor onze Cloud- en SaaS-toepassingen,” zegt George van Brugge, CEO van Portland. “De robuuste en schaalbare internetoplossing van AFIBER stelt ons in staat om sterke netwerken te blijven leveren, zodat ons team uitzonderlijke prestaties kan leveren.

Ons doel is altijd geweest om de best mogelijke oplossingen te bieden voor onze klanten en partners, en met de hoogwaardige connectiviteit van AFIBER kunnen we ervoor zorgen dat onze bedrijfscontinuïteit betrouwbaar en toekomstbestendig is.”

Portland Europe

 

George van Brugge
 
Portland
Portland Distribution hoofdkantoor in Heemstede

De netwerkoplossingen van AFIBER zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge prestatie-, beveiligings- en betrouwbaarheidseisen van moderne bedrijven. Door gebruik te maken van de expertise van AFIBER kan Portland naadloos hoogwaardig datatransport integreren en beheren over hun netwerk, wat zorgt voor een toekomstbestendige infrastructuur. De oplossingen van AFIBER bieden lage latency en hoge beschikbaarheid, specifiek conform eisen om het hoofdkantoor van Portland in Nederland te ondersteunen.

Het besluit van Portland om voor AFIBER te kiezen onderstreept hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en hun focus op het leveren van superieure oplossingen aan hun klanten. Met de robuuste connectiviteit van AFIBER zal Portland hun operationele efficiëntie kunnen verbeteren, de groei van de organisatie ondersteunen en positie als leider in de MSP-industrie onderstrepen.

Geïnteresseerd in meer informatie over glasvezelverbindingen, van dark fiber tot internet voor kantoor of datacenter toepassingen met hoge bandbreedte, gegarandeerde specificaties en flexibele looptijden? Neem contact op met Olivier ten Wolde of bel onze netwerkexperts op 020-225 0025.

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.