Ontmoet ons team op CloudFest

Ons team is aanwezig op CloudFest, Europa’s belangrijkste cloud evenement met meer dan 6.000 bezoekers en 250 topsprekers uit de cloud- en netwerkindustrie. Het evenement is van 20-23 maart in Europa-Park in Rust, Duitsland en staat in het teken van de nieuwste technologie├źn en innovaties met workshops en netwerksessies.

Elk jaar komen professionals uit de hosting-, netwerk- en cloudindustrie samen om actief te discussieren en te werken aan het verbeteren van best practices, infrastructuur, veiligheid en samenwerkingen in de waardeketen.

De groei van technologie en de uitdagingen waarmee de industrie wordt geconfronteerd, vraagt om focus en samenwerking die leiden tot praktische oplossingen. Dit omvat alle aspecten van veiligheid, beveiliging en servicekwaliteit. Het evenement biedt talloze thema’s, expertgroepen en sessies voor verdieping en interactie.

Daarmee is CloudFest ook de gelegenheid om kennis de maken met de laatste trends en ontwikkelingen in de cloud industrie. Meer informatie over het programma en thema’s op www.cloudfest.com

Ons team zal tijdens CloudFest de laatste ontwikkelingen met recente cases delen en zijn ook beschikbaar voor individuele sessies en meetings.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit evenement en kijken er naar uit om u daar te ontmoeten! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met dennis.de.vries@afiber.net of olivier.ten.wolde@afiber.net

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.