Lancering netwerkdiensten op het Media Park Hilversum

AFIBER is aanbieder van glasvezel- en internet verbindingen voor toonaangevende organisaties zoals Talpa, Youfone en Red Bee Media.

Dankzij het lanceren van onze nieuwste datacenterlocatie op de Cellnex Media Gateway in Hilversum kunnen wij nu ook de hoogste kwaliteit netwerk en internet leveren voor uw organisatie gevestigd op en rondom het Mediapark en regio Hilversum. Inclusief snelle levertijden, transparante tarieven, SLA en de beste beschikbaarheid.

AFIBER ondersteunt en verbetert digitale transformatie en kernprocessen van organisaties die 24×7 beschikbaar moeten zijn. Onze specialisten ontzorgen bij het ontwerp, oplevering en onderhoud van bedrijfskritische netwerken en hebben brede expertise. Daarbij stemmen we het netwerk af op gewenste eisen en werken we intensief samen met uw organisatie om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen.

Klik hier om beschikbare diensten op het Media Park en regio Hilversum te bekijken.

Lancering netwerkdiensten op het Media Park Hilversum

AFIBER ondersteunt uw organisatie met hogere specificaties voor data, internet- en netwerkverbindingen. Bijvoorbeeld een snelle upload van grote mediabestanden en verbinden van productielocaties met snelle respons van video editing applicaties. Of een beveiligde, ononderbroken doorgifte van data naar publishing- of broadcast-partners in de distributieketen.

Voordelen voor onze klanten:

  • Verbindingen van 1-100Gbps met lage latency, ook bij hoge belastbaarheid
  • Laatste generatie Gigabit internet direct vanuit Media Gateway
  • Beheerde verbindingen tussen kantoren, studio- en productie locaties en netwerk knooppunten
  • Ervaren specialisten in ICT, netwerken, media en AV-cloud netwerk infrastructuur
  • Redundante verbindingen zorgen voor de hoogste beschikbaarheid

 

mediapark afiber mediagateway

AFIBER heeft het netwerk, de kennis en ervaring om organisaties te helpen kiezen voor de beste vorm van connectiviteit en deze ook te leveren. Kijk voor een selectie van onze klantcases hier.

Remco Kaphorst, CTO AFIBER: “Ons team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om onze locatie op de Media Gateway in te richten met nieuwe apparatuur en opleveringen voor onze klanten en partners. Ik ben verheugd om nu aan te kunnen kondigen dat wij ook voor andere organisaties klaar staan om de beste verbindingen te  realiseren. Voor vaste of tijdelijke netwerken tussen werkplekken, studiolocaties en datacenters. Ook wil ik onze partners Cellnex en Red Bee Media bedanken voor de samenwerking in Hilversum.”

Hilversum PoP 1

Bent u geïnteresseerd in glasvezelverbindingen voor redundante toepassingen, hoge bandbreedte en gegarandeerde lage latency specificaties met SLA? Neem dan direct contact op met olivier.ten.wolde@afiber.net of bel met onze netwerkexperts: 020-225 0025.

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.