Media Choice kiest netwerkdiensten van AFIBER

Media Choice, een vooraanstaande naam in mediaservices met gespecialiseerde oplossingen variërend van productiefaciliteiten tot aan monitisatie en distributie, is een samenwerking aangegaan met Afiber, de aanbieder van state-of-the-art netwerkverbindingen. Media Choice wisselt mediacontent uit met haar productie- en distributiepartners over Afiber’s netwerk.

Media Choice is een begrip in mediaservices en bedient klanten zoals KPN, RTL, Telenet, Discovery Networks, Vodafone-Ziggo en The Walt Disney Company en levert diensten zoals:

  • Technisch Ontwerp en Optimalisatie: Gebruik van innovatieve technieken voor het bieden van op maat gemaakte oplossingen.
  • Remote-Editing en Productie: 24/7 workflowondersteuning voor een wereldwijd bereik.
  • Contentbeheer: Bieden van LIVE/lineaire ingest, VOD-bezorging, contentlokalisatie en meer.
  • Kanaal Playout: Inclusief Broadcast lineaire playout, OTT/Streaming playout, gelokaliseerde playout, enz.
  • Monetisatie: Met diensten zoals LIVE lineaire monitisatie, VOD monitisatie, online videoplatforms en gerichte reclame.
  • Distributie: Bieden van OTT-levering, LIVE-distributie, satelliet-uplink en meer.
  • Web & App-ontwikkeling: Bouwen van websites, mobiele apps, SmartTV-apps en het pionieren in IoT Next Best Thing.
  • OEM Kanalen: Volledige operationele ondersteuning inclusief ondersteuning voor medialicenties, online marketing, strategisch advies en planningsdiensten.

 

media choice hilversum
Kijk voor meer informatie op mediachoice.eu

De geleverde netwerkdiensten stellen individuele creators en samenwerkende teams in staat om de kracht van real-time, lage-latentie connectiviteit te benutten voor naadloze audiovisuele workflows. Het is van groot belang dat deze verbindingen geen storingen vertonen en een zeer lage packet loss (verlies van IP-pakketten) hebben, Afiber heeft hiervoor de juiste dienstverlening.

Deze oplossingen openen deuren naar verbeterde creativiteit en efficiëntie, waar artiesten, producenten en technici moeiteloos kunnen samenwerken over geografische grenzen heen, ideeën kunnen delen en visies tot leven kunnen brengen. De ondersteuning voor deze collaboratieve audiovisuele workflows zorgt voor meer gestroomlijnde producties, en geeft professionals de tools die ze nodig hebben om te creëren, innoveren en meeslepende content te leveren.

Geïnteresseerd in glasvezelverbindingen voor Internet, IP Transit, Ethernet, WDM of Dark Fiber? Neem contact op met olivier.ten.wolde@afiber.net of bel 020-225 002.

Over Afiber
Afiber is een onafhankelijke aanbieder van glasvezelconnectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met het leveren en beheren van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Afiber biedt zakelijke klanten glasvezeldekking in een groot deel van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een onafhankelijke keuze maken voor de juiste connectiviteit voor uw bedrijfsnetwerk op maat.