IBC 2022 event in RAI ondersteund door AFIBER

Van 9-12 september 2022 is de International Broadcasting Convention, ’s werelds meest invloedrijke media, entertainment & technologie show aanwezig in RAI Amsterdam. IBC biedt onderdak aan 50.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, 1.700 exposanten en meer dan 55.000 aanwezigen. IBC trekt besluitvormers en beïnvloeders van over de hele wereld aan, waaronder kopers van media en broadcasting technologie, eindgebruikers, innovators, overheid en pers.

Om de nieuwste technologie in realtime te presenteren, is een veilige connectiviteit met hoge bandbreedte tussen de stand, applicaties, datacenter en infrastructuur van exposanten vereist om te voldoen aan de latentie- en bandbreedtevereisten van deze AV-cloudapplicaties.

Samen met RAI Amsterdam heeft AFIBER 1-10Gbps+ private en low latency glasvezelverbindingen gereed gemaakt voor het aankomende IBC-event dat perfect aan die hoge eisen voldoet. Exposanten kunnen met de AFIBER verbindingen in de RAI cloudgebaseerde mediatoepassingen en fly-by-wire oplossingen voor live-uitzendingen demonstreren via ons netwerk met hoge bandbreedte.

IBC 2022 RAI AFIBER

Bezoekers komen uit een uitgebreid scala aan industrieën die het hele uitzend-, entertainment- en technologielandschap bestrijken. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn onder meer productie en postproductie, content supply chain, OTT, direct to consumer (content Everywhere), live en remote productie en innovatie. Alle deelnemers van de IBC 2022 vindt u op show.ibc.org/exhibitor-list

Remco Kaphorst – CTO bij AFIBER
“Als je innovatieve realtime AV-toepassingen demonstreert op een evenement als IBC, wil je de beste prestaties en gebruikerservaring bieden die de ultieme indruk maken op je doelgroep, prospects en partners. Al meer dan 15 jaar ben ik nauw betrokken bij omroep-, IT- en netwerkinfrastructuur en ben ik zelf klant geweest van toonaangevende leveranciers en providers in de branche. Ik ben trots op AFIBER, we leveren hoogwaardige glasvezelnetwerken aan wereldwijde klanten en we worden ook erkend voor onze branchespecifieke oplossingen zoals lage latentie en veilige optische connectiviteit voor IBC. We kijken ernaar uit om IBC en RAI Amsterdam te ondersteunen en onze teams zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat exposanten hun nieuwste technologie kunnen laten zien.”

Geïnteresseerd in 1-10Gbps low-latency connectiviteit of hoogwaardig internet voor het IBC 2022 evenement? Neem vandaag nog contact op met olivier.ten.wolde@afiber.net.

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.