H4Hosting breidt dienstverlening uit en kiest wederom voor AFIBER

H4Hosting is een innovatieve IT-dienstverlener met ruim 10 jaar ervaring in Hosting, Co-locatie, Domeinregistratie, IP-transit en Netwerkdiensten. H4Hosting levert in samenwerking met AFIBER een landelijk dekkend netwerk en is toegewijd sparringpartner voor het hosten van bedrijfskritische webapplicaties en bedrijfsnetwerken.

Alle diensten zijn modulair opgebouwd, waardoor altijd de best passende oplossing kan worden gerealiseerd. H4Hosting levert elk type verbindingen, van xDSL tot en met glasvezel met optioneel co-locatie of rackspace in datacenters in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk. Hierbij is flexibel up-en-downgraden van servercapaciteit op het eigen bedrijfsnetwerk eenvoudig mogelijk.

Vincent Suurenbroek – Founder & CEO H4Hosting
“H4Hosting maakt gebruik van de nieuwste generatie Virtual Private Servers en Netwerk Infrastructuur die superieure oplossingen mogelijk maken voor veeleisende klanten met bedrijfskritische applicaties.
Samen met AFIBER zijn we meerdere malen in staat gebleken om complexe netwerken voor onze klanten op te bouwen en te onderhouden. Recent hebben we met AFIBER voor een grote internationale online retailer een succesvolle netwerkmigratie afgerond. Samen met het team van H4Hosting en de AFIBER-technici is daartoe een redundant netwerk tussen twee geografisch gescheiden datacenters en een van de grootste cloud-platforms gerealiseerd. We hebben een configuratie geleverd die perfect past bij de eisen van deze klant. Ik wil het AFIBER-team bedanken voor de uitstekende samenwerking aan dit mooie maatwerk-project.”

Kijk voor meer informatie voor de mogelijkheden die H4Hosting biedt op www.h4hosting.eu

Thomas Visscher – Commercial Director at AFIBER
“Het migreren van een online retail-platform van het ene datacenter naar het andere is een project dat grote zorgvuldigheid vraagt. Vincent zocht dan ook een betrouwbare partner voor de connectiviteit naar het nieuwe datacenter. AFIBER verzorgde al de bestaande connectiviteit, en de gunning van dit nieuwe project was voor ons behalve een mooie opdracht tevens een bevestiging van het vertrouwen in de kwaliteit van het netwerk en het AFIBER-team!”

Voor meer informatie over de mogelijkheden van samenwerking met H4Hosting en AFIBER of voor een nadere uitleg van onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze adviseurs Olivier ten Wolde olivier.ten.wolde@afiber.net of bel +31 (0) 20225 0025.

 

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor organisaties en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken.

Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.

Vincent Suurenbroek team H4Hosting in samenwerking met AFIBER