Flowmailer breidt netwerk uit in Nederland

Flowmailer is een Nederlandse aanbieder van diensten op het gebied van transactionele email faciliteiten en levert diensten onder andere aan Eneco, Van Gogh museum en Exact software.

Transactionele emails worden gestuurd bijvoorbeeld na het doen van een bestelling bij een webwinkel zoals de orderbevestiging, verzendbevestiging of tijdens het inloggen op websites 2-factor authenticatie en wachtwoord herstellen van gebruikers.

De kracht van Flowmailer is de rijke functionaliteit, de betrouwbare aflevering van grote email volumes en de garantie dat de data van haar klanten veilig wordt opgeslagen zodat volledig aan de privacywetgeving (AVG/GDPR) wordt voldaan.

De dienstverlening van Flowmailer vereist een snel, betrouwbaar en goed beveiligd productieplatform zonder storingen en datalekken. Om dat te bereiken heeft Flowmailer haar productieplatform ondergebracht in twee verschillende datacenters en deze verbonden met hoogwaardige, gescheiden dataverbindingen. Samen met een goede bedrijfsvoering conform de internationale richtlijnen in de cybersecurity heeft het bedrijf een ISO 27001 certificering behaald.

Richard van Looijen – Managing Director Flowmailer
“Wij hebben gekozen voor AFIBER vanwege de uitbreiding van het netwerk met een eigen dataverbinding over een specifiek ontworpen route. Deze verbindt ons platform met het belangrijkste netwerkknooppunt op het Science Park in Amsterdam. AFIBER onderscheidde zich door de oplossingsgerichte benadering van onze specificaties en uitstekende communicatie.”

Voor meer informatie over Flowmailer kijk verder op www.flowmailer.com

Neem contact op met onze adviseurs Olivier ten Wolde (olivier.ten.wolde@afiber.net) voor meer informatie over de mogelijkheden van datacenter connectiviteit, glasvezelverbindingen en internet op kantoor of bedrijfsconnectiviteit.

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.