Desmet Studio’s en Amcast kiezen voor AFIBER

Desmet Studio’s en Amcast Webinar Solutions zijn gevestigd in Amsterdam aan de Plantage Middenlaan en worden actief ingezet als locatie voor audio, podcasts, televisie opnames, live uitzendingen, webinars en events. AFIBER heeft een permanente internetverbinding geleverd met mobiele data backup voor interne systemen met daarbij technische ondersteuning tijdens live evenementen op zowel locatie en op afstand.

Gehuisvest nabij Artis in het voormalige filmtheater Desmet met vier televisiestudio’s, verschillende audio- en podcaststudio’s en een studiocafé. Daarnaast bieden de locatie en team technische ondersteuning voor alle vormen van online uitzenden zoals webinars, talkshows, e-learning en bedrijfspresentaties.

Bekende televisieprogramma’s opgenomen op deze locatie zijn onder andere Million Dollar More (Amazon Prime en SBS6), Media Inside (BNNVARA), Eilandpraat (Expeditie Robinson – RTL 4), Promenade (NTR) en TopPop3 (AVROTROS). Kijk voor meer informatie over Desmet Studio’s op https://www.desmet.tv

Het zusterbedrijf Amcast Webinar Solutions biedt een totaalpakket van formatontwikkeling voor online-uitzendingen tot technische realisatie, zowel bij Desmet Studio’s als op ieder andere gewenste locatie. Meer informatie over Amcast vindt u op https://amcast.nl

Desmet Studios en Amcast kiezen voor AFIBER

Arne Van Amerongen, Directeur Desmet Studio’s Amsterdam
“Ons team zet zich dagelijks in om de studio’s zo goed mogelijk in te zetten voor onze programmamakers, zakelijke en particuliere klanten. AFIBER heeft onlangs een hoogwaardige verbinding met internet opgeleverd waarmee de bandbreedte en beschikbaarheid op locatie sterk verbeterd zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van de internetverbinding heeft ons team het werken met AFIBER als heel prettig en professioneel ervaren. Voor toekomstige projecten vertrouw ik graag weer op AFIBER om dit te realiseren.”

Geïnteresseerd in meer informatie over glasvezelverbindingen, dark fiber en internet voor kantoor of datacenter toepassingen met hoge bandbreedte, gegarandeerde specificaties en flexibele looptijden? Neem contact op met olivier.ten.wolde@afiber.net of bel onze netwerkexperts op 020-225 0025.

 

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.

Desmet Studios en Amcast kiezen voor AFIBER