Samenwerking met Zayo Group

Zayo, een wereldwijde leverancier van bedrijfskritische bandbreedte, heeft AFIBER geselecteerd voor het leveren van klantconnectiviteitsdiensten en optische netwerkoplossingen. Zayo biedt snelle toegang tot internationale netwerken, content providers, ISP's en interconnectie providers.

Zayo Group bezit en exploiteert een Tier 1 IP-backbone en 51 carrier-neutrale datacenters. Via CloudLink-service biedt Zayo private connectiviteit met lage latency die ondernemingen verbindt met hun cloudomgevingen.

Marco Bes – Business Development Manager bij Zayo Group
“Zayo’s nieuwste generatie services pleit voor open en verbonden systemen die superieure oplossingen mogelijk maken en bieden voor onze klanten. Dat strekt zich uit tot samenwerking met andere netwerkoperators en netwerkserviceproviders. Met AFIBER hebben we connectiviteit kunnen combineren tussen meerdere datacenters en klantlocaties, samen met het Europese team van Zayo en de AFIBER-engineers. We hebben een configuratie geleverd die perfect past bij onze vereisten voor klanten die enterprise-grade connectiviteit in Nederland nodig hebben. Ik wil het AFIBER-team bedanken voor hun samenwerking hieraan project en samenwerking. “

Diensten omvatten connectiviteit met duizenden datacentra, bedrijfslocaties, carrier exchanges, draadloze torens, mediacentra, uitgaansgelegenheden, financiële beurzen en cloudproviders. Het bieden van toegewijde cloudconnectiviteit met hoge capaciteit aan providers zoals Amazon Web Services (AWS) en Azure via CloudLink; cloudhosting via datacenters van Zayo; en Infrastructure as a Service (IaaS) cloudoplossingen.

Met de cloudinfrastructuur van Zayo kunnen bedrijven efficiënt opschalen en IT-architectuur beheren via op maat gemaakte openbare, privé- of hybride oplossingen, meer informatie op www.zayo.com .

Thomas Visscher – Commercieel directeur bij AFIBER
“Bij AFIBER genieten we van een goede uitdaging en het team van Zayo heeft zeker een aantal strenge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, routing en leversnelheid voor dit project! Wat deze uitdaging nog groter maakte, was de tijdsdruk van in feite twee belanghebbenden: Zayo’s netwerktechniek team en de klant die Zayo-diensten had besteld via de nieuwe glasvezelroutes. Ik ben ervan overtuigd dat de flexibiliteit en lokale expertise van AFIBER hebben bijgedragen aan het vertrouwen in de voorgestelde oplossing. Ik was onder de indruk van de praktische aanpak, snelle besluitvorming en open communicatie door het Zayo-team. Ze waren van groot belang voor ons om de service te ontwerpen en dit project op tijd af te leveren. “

Neem contact op over onze datacenterconnectiviteitsdiensten voor telecom- en netwerkserviceproviders, neem contact op met onze verkoopingenieurs via sales@afiber.net of +31 (0) 20225 0025.