AFIBER verwelkomt Liberty Global

AFIBER, een toonaangevende leverancier van optische netwerkconnectiviteit, verwelkomt Liberty Global, een van ’s werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijven. De samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in het portfolio van AFIBER, aangezien het zijn positie in de telecom- en mediasector verstevigt met klanten als RTL, Talpa, RedBee, Mobilelinks en Fremantle.

Liberty Global heeft AFIBER gekozen als leverancier waarbij beide organisaties streven naar uitmuntendheid. In de samenwerking biedt AFIBER haar netwerkdiensten aan Liberty Global, waarmee zij hun netwerkactiviteiten kunnen stroomlijnen en daarbij groei en innovatie kunnen stimuleren.

Het bedrijf is een van ’s werelds toonaangevende internationale tv- en breedbandbedrijven, met activiteiten in 11 Europese landen onder consumentenmerken, waaronder Virgin Media, Telenet en UPC. Liberty Global investeert in de infrastructuur en digitale platforms die haar klanten in staat stellen het meeste uit de digitale revolutie te halen. Liberty Global’s schaalgrootte en toewijding aan innovatie stellen het in staat om marktleidende producten te ontwikkelen die worden geleverd via netwerken van de volgende generatie die klanten verbinden met de digitale wereld, en het is een belangrijke kracht in het stimuleren van innovatie en concurrentie in de industrie.

Jochem de Gruyter, CEO bij AFIBER
“Deze samenwerking onderstreept dat we een vertrouwde enterprise-grade leverancier zijn voor grote bedrijven. De samenwerking tussen AFIBER en Liberty Global vertegenwoordigt een wederzijdse toewijding aan uitmuntendheid in technologie en klantervaring. AFIBER erkent de cruciale rol die netwerkproviders spelen bij het ondersteunen van Industry 4.0, veranderende mediaconsumptiepatronen, kunstmatige intelligentie en de daarbij groeiende vraag naar netwerkcapaciteit, softwaregedefinieerde netwerken en netwerkvirtualisatie. Ons gehele team heet Liberty Global van harte welkom en is trots op de samenwerking.”

Door geavanceerde technologieën te omarmen en robuuste, betrouwbare netwerkoplossingen te bieden, stelt AFIBER zijn klanten in staat hun bedrijf te transformeren en voorop te blijven in een steeds competitiever landschap. Terwijl digitale transformatie verschillende industrieën blijft veranderen, zijn bedrijven die investeren in geavanceerde netwerkinfrastructuur beter gepositioneerd om nieuwe kansen te benutten en bedrijfsgroei te stimuleren.

AFIBER is trots op het leveren van een ongeëvenaarde reeks oplossingen voor optische netwerkconnectiviteit, op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Ons toegewijde team van experts uit de industrie zet zich in om persoonlijke service te bieden, van het eerste consult tot de voortdurende ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur. Door samen te werken met onze klanten, streven we ernaar hen te ontlasten van de uitdagingen die gepaard gaan met het ontwerpen, bouwen, beheren en ondersteunen van hun optische netwerkconnectiviteit.

Liberty Global AmsterdamLiberty Global – Amsterdam Office

Wij begrijpen dat de behoeften van elke klant verschillend zijn, en we maken het tot onze missie om op maat gemaakte oplossingen te creëren die aan hun specifieke vereisten voldoen. Onze alomvattende benadering van netwerkontwerp begint met een grondige analyse van de bestaande infrastructuur van de klant, gevolgd door het identificeren van potentiële knelpunten en kwetsbaarheden. Door de tijd te nemen om de nuances van het bedrijf van elke klant te begrijpen, kunnen we op maat gemaakte, kosteneffectieve oplossingen voorstellen die de netwerkprestaties optimaliseren en een solide basis bieden voor toekomstige uitbreiding.

Onze proactieve bewakings- en onderhoudsservices zijn ontworpen om downtime tot een minimum te beperken en de netwerkprestaties te maximaliseren, waardoor onze klanten gemoedsrust krijgen doordat ze weten dat hun kritieke systemen in bekwame handen zijn. Naast doorlopend netwerkbeheer bieden we een uitgebreide reeks ondersteuningsservices, waaronder probleemoplossing, systeemupgrades en noodhulp. Onze inzet voor klanttevredenheid betekent dat we altijd beschikbaar zijn om eventuele problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat de netwerken van onze klanten op maximale efficiëntie blijven werken.

Geïnteresseerd in meer informatie over onze diensten met gegarandeerde routes en netwerkspecificaties? Neem contact op met olivier.ten.wolde@afiber.net of bel onze netwerkexperts op 020-225 0025.

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezelconnectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met het leveren en beheren van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten glasvezeldekking in een groot deel van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een onafhankelijke keuze maken voor de juiste connectiviteit voor uw bedrijfsnetwerk op maat.