Talpa Network en AFIBER verlengen samenwerking

Talpa Network is het moederbedrijf van bekende merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Net5, ActievandeDag.nl en StukTV, samen goed voor 90% bereik van alle Nederlanders. AFIBER levert een hoogwaardig glasvezelnetwerk waarmee de verschillende uitzend- en medialocaties zijn verbonden, hiermee worden beeld, geluid en data getransporteerd en beschikt Talpa Network over een toekomstbestendige infrastructuur.

Talpa Network betrekt mensen met unieke content, heeft bekende mediakanalen met grote influencers en innoveert met data-gedreven gebruikersplatforms. Talpa Network investeert continu in content-ontwikkeling en technologie die het publiek vergroot en de gebruikerservaring verrijkt in haar gediversifieerde portfolio van merken.

Ook biedt Talpa Network een rijk pallet aan impactvolle contactpunten voor adverteerders en mediabureaus door slimme inzet van mediabereik, het ontwikkelen van een creatief concept met influencers en 1:1 engagement of het aansluiten van een aanvullend e-commerce kanaal.

 

AFIBER levert bedrijfskritische connectiviteit voor mediabedrijven en omroeppartners. We hebben de expertise om optische netwerken te leveren om studio’s, live uitzendlocaties en productiefaciliteiten te verbinden met private en hybride cloud AV-infrastructuur.

Jochem de Gruyter – CEO AFIBER
“Ons team is trots op de samenwerking met Talpa Network waarbij AFIBER meerdere redundante glasvezelverbindingen levert tussen verschillende productie- en uitzendlocaties. Vandaag mag ik aankondigen dat beide partijen de overeenkomst hebben verlengd en wij kijken ernaar uit om deze samenwerking succesvol uit te breiden. Ik wil graag alle betrokkenen en teams bij Talpa Network bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!”


Voordelen voor onze mediaklanten in samenwerking met AFIBER:

  • Ervaren specialisten op het gebied van broadcast streaming en AV-cloud infrastructuur
  • Landelijke glasvezelverbinding tussen live studio’s, productielocaties en datacenters
  • Hoogste normen voor HD-SDI 4K/8K-videotransport dat een fly-by-wire-installatie mogelijk maakt
  • Integratie en Play-out tussen alle grote media- en distributiehubs
  • Hoge prestaties met lage latentie voor live AV/IT-, OTT-, video-, audio- en datatoepassingen
  • Versnelde levering van inhoud en real-time integratie met productiepartners

 

Neem voor meer informatie over onze media- en broadcast-diensten contact op met ons team via olivier.ten.wolde@afiber.net of +31(0)20 225 0025.

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.