Dennis de Vries is VP Strategic Alliances bij AFIBER

AFIBER is verheugd aan te kondigen dat Dennis de Vries is aangesteld als Vice President Strategic Alliances. Dennis bekleedde eerder senior Sales-functies bij Relined Fiber Network, Hibernia Networks, Destiny en i3D.net en is een expert in connectiviteitsdiensten.

Dennis de Vries – VP Strategic Alliances
“Waar grote connectiviteitsaanbieders hun aanbod standaardiseren, richt AFIBER zich erop om die vertrouwde adviseur voor klanten te zijn en hen te raadplegen over hun opties en hen een oplossing op maat te bieden die aan alle vereisten voldoet. Dit is een enorme onderscheidende factor. In de afgelopen jaren heb ik AFIBER zien ontwikkelen tot een sterke speler als het gaat om high-availability, op maat ontworpen en goed beheerde glasvezelinfrastructuur voor bedrijven die bedrijfskritische applicaties draaien en 100% uptime van hun connectiviteit eisen.”

AFIBER heeft een sterk trackrecord met klanten die hoge eisen stellen aan netwerkverbindingen zoals Redbee, Talpa, Mobilelinks, financieel en grootzakelijke segment. Ook het partnerkanaal heeft afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. Dennis zal focussen op strategische ontwikkeling van het indirecte kanaal en het versterken van samenwerkingen met netwerk partners, ICT-providers en integrators.

Jochem de Gruyter – CEO AFIBER
“Dennis en ik hebben elkaar 4 jaar geleden ontmoet er er was toen al een goede klik, erg blij dat dit het moment blijkt om samen aan de slag te gaan. Dennis’ vermogen om strategische waarden van netwerkinfrastructuur om te zetten in zakelijke kansen is altijd verfrissend en ondersteund met degelijke feiten en ondernemende mentaliteit. In combinatie met zijn kijk op markttrends en -ontwikkelingen, zal hij van grote toegevoegde waarde zijn voor onze strategie, team en relaties.”

Geïnteresseerd in onze partner mogelijkheden en kennismaken met Dennis, neem contact op via dennis.de.vries@afiber.net

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.