AFIBER en i4Networks bundelen krachten

Afiber, een toonaangevende aanbieder van premium optische connectiviteit, kondigt samenwerking aan met i4Networks, een gerenommeerde leverancier van flexibele en robuuste connectiviteitsoplossingen.

i4Networks, oorspronkelijk een software-ontwikkelingsbedrijf, heeft zich in de loop der jaren getransformeerd tot een gevestigde leverancier van stabiele verbindingen naar nagenoeg alle zakelijke adressen in Nederland, maar ook het delen van kennis en het bieden van optimale technische ondersteuning. Het bedrijf is dagelijks toegewijd aan het verbinden van mensen in de zakenwereld.

“Onze samenwerking met i4Networks is een stap voorwaarts in het verbeteren van de kwaliteit van connectiviteit voor zakelijke klanten,” zegt Jochem de Gruyter, CEO van Afiber. “i4Networks heeft een landelijke dekking in Nederland en Afiber ondersteund daarbij met haar dienstverlening voor zwaardere access- en backbone-verbindingen. Beide bedrijven delen een gemeenschappelijk doel om de hoogste kwaliteit diensten te leveren. De combinatie van ons robuuste netwerk en de uitstekende connectiviteitsoplossingen van i4Networks voorziet klanten van een ongeëvenaarde service en kwaliteit.”

De diensten van Afiber strekken zich uit tot bedrijven in meerdere sectoren, waaronder bedrijfsleven, gezondheidszorg, datacenters en telecomoperators, wat hun veelzijdigheid en uitgebreide bereik weerspiegelt. i4Networks heeft een landelijke dekking in Nederland en Afiber ondersteund daarbij met haar dienstverlening voor zwaardere access- en backbone-verbindingen.

intermax 02

“Ons partnerschap met Afiber zal ons in staat stellen om backbone capaciteit uit te breiden en een hoogwaardig scala aan diensten aan onze klanten aan te bieden,” zegt Dirk Jan Pol, oprichter van i4Networks. “De expertise van Afiber in het leveren van connectiviteit vult onze passie voor verbindingen en onze toewijding aan het bieden van stabiele en betrouwbare connectiviteitsoplossingen aan onze klanten perfect aan. De beleving bij de eindklant staat centraal en die wil gewoon een goed werkende oplossing. Daar gaan we samen met Afiber voor zorgen, dag en nacht!”

Deze samenwerking benut de robuuste verbindingen en uitgebreide netwerk van i4Networks met het netwerk van Afiber om klanten veilige, schaalbare en op maat gemaakte connectiviteitsoplossingen te bieden. Met de expertise van een toegewijd team van professionals en een scherpe focus op klanttevredenheid, sluiten de diensten van i4Networks naadloos aan bij het aanbod van Afiber. De resulterende synergie zal klanten voorzien van oplossingen die zijn gemaakt met flexibiliteit, betrouwbaarheid en industrieel inzicht, wat een optimale digitale ervaring oplevert.

Bovendien waardeert i4Networks niet alleen de technologie, maar vooral het doel dat hun klanten nastreven met oplossingen voor elke bandbreedte, prijscategorie en behoefte. Met de toevoeging van Afiber aan het arsenaal kunnen ze nog meer op maat gemaakte oplossingen aanbieden, waarbij de ambities van de klant centraal staan in hun dienstverlening.

Ook zijn de trainings- en adviesdiensten van i4Networks, samen met hun toewijding aan kennisdeling instrumenteel bij het verbeteren van de kwaliteit van de klantenservice. Door deze eigenschappen kunnen klanten rekenen op gecombineerde kennis en serviceoptimalisatie, wat leidt tot een verbeterde algehele service en klantervaring.

Graag vertellen wij meer over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt voor kleine en grote organisaties, neem voor meer informatie contact op met dennis.de.vries@afiber.net of bel +31(0)20 225 0025.

Over Afiber
Afiber is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Afiber biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.